Z rybníka pri Jakubovanoch vytiahli utopeného 32 ročného muža

17.07.2009 Sabinov

Prešov 17. júla (TASR) - Potápači vytiahli dnes v podvečer z rybníka pri obci Jakubovany v okrese Sabinov mŕtve telo 32 ročného muža, ktorý sa popoludní nevynoril spod vodnej hladiny.
Nájsť sa ho podarilo približne po dvoch hodinách, teda krátko po osemnástej.
Dvoch nezvestných Bardejovčanov, po ktorých pátrajú od štvrtka 16. júla potápači z radov hasičov spoločne s políciou vo vodách Domaše a rieky Poprad, sa zatiaľ nepodarilo nájsť. Pre TASR to potvrdil operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove Pavol Palša.
Vranovskí policajti spoločne s hasičmi a potápačmi pátrajú po nezvestnom 22 ročnom Bardejovčanovi vo vodnej nádrži Domaša, časť Dobrá a v jej okolí. \"Mladý muž vo štvrtok v noci o jednej hodine vstúpil do vody s tým, že si ide zaplávať a viac ho už nikto nevidel, \" uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová. Súčasne informovala aj o ďalšom nezvestnom Bardejovčanovi, po ktorom pátrajú v oblasti Ružbašskej Míľavy v okrese Stará Ľubovňa.
Policajti zistili, že čln, na ktorom 32 ročný Bardejovčan splavoval rieku Poprad, sa pred hrádzou v prudkom toku rieky prevrátil a muž sa ponoril pod hladinu. Odvtedy je nezvestný. Miesto, kde sa čln prevrátil, prehľadali hasiči, ale muža sa nepodarilo nájsť. Policajné hliadky spoločne s hasičmi prehľadali rieku Poprad po oboch brehoch smerom do Starej Ľubovne a taktiež po hladine v člne, ale bez výsledku.
 

Vyberte región